• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Thursday, November 21, 2013

Posted by FizwaN
No comments | 2:00 AM
Disaat seorang ibu mengandung terutamanya jika kandungan itu adalah kandungan pertamanya, pastinya teruja dalam menanti kelahiran anak yang dikandungnya. Sekarang nie, tatkala kandungan dah berusia 34 bulan kita boleh buat scan 4D untuk tengok rupa baby kat dalam perut. Pada usia kandungan 36 bulan, kami telah pergi ke Klinik Jameaton, Seri Kembangan untuk melakukan Baby Scan 4D. Kalau sebelum-sebelum nie, tiap-tiap bulan scan tu scan 2D je. Kata doktor, kalau dah 36 bulan kadang-kadang susah nak tengok muka baby sbb maybe dia dah turun ke bawah tapi takpe try dulu. Kos untuk melakukan scan 4D adalah sebanyak RM100 sahaja

Pengalaman melakukan baby scan 4D memang sangat mengujakan. Ini kerana kita boleh tengok baby bergerak-gerak kat dalam perut dah yang paling mengujakan bila boleh tengok muka baby. Muka ikut papa ke ikut mama. Untuk baby kami, masa baby scan 4D aritu memang boleh dikatakan semuanya ikut muka mama dia. Hidung dengan mulut memang sebijik. Bila kami semua ketawa, baby kat dalam perut pun turut tersenyum di skrin komputer. Bertambahlah keterujaannya. Daripada hasil baby scan 4D tu, apa yang sy boleh cakap kat wife "Comel baby kita nie"..hehehe. So, bila dah dilahirkan..alhamdulillah memang comel pun. Setuju tak? Kat bawah nie gambar lepas baby dilahirkan dan juga gambar masa baby scan 4D tempoh hari. Lebih kurang sama kan? 

Hidung sebijik macam mama.
Baby malu. Asyik nak tutup muka je. Kena pujuk baru ubah tangan. Hehehe..terujanya la kan?
Samakan gambar nie dengan gambar kat bawah. Memang baby scan 4D nie boleh dipercayai.
Anak papa yang comel. Chinese look kan?hehehe...

Jom tengok video penuh scan 4D. Bakal-bakal ibu dan bapa, elok cuba sekali. Memang menarik.


Nota: Entry asal pada 15 Nov 2012. Oleh kerana kesemua entry blog hilang, jadi re-post semula.
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.