• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Monday, December 9, 2013

Posted by FizwaN
1 comment | 2:46 PM
Korang pernah tak dengar kisah katak kecil berlumba lari dan penamatnya adalah di puncak menara? Memang sangat memberikan motivasi daripada kisah katak kecil nie. Apabila seekor demi seekor berputus ada dan tidak mahu meneruskan perlumbaan kerana penonton sendiri tidak yakin dan percaya bahawa akan ada katak yang mampu untuk sampai ke puncak menara itu. Pelbagai kata-kata negatif dari penonton telah sedikit sebanyak melemahkan semangat para peserta. Akan tetapi, terdapat seekor katak kecil akhirnya telah berjaya sampai ke puncak dan memenangi perlumbaan tersebut. Semua penonton tertanya-tanya bagaimanakah katak kecil yang seekor nie mempunyai cukup kekuatan dan keyakinan hingga boleh berjaya sampai ke puncak menara. Korang pun mesti nak tau kan? Untuk kisah sepenuhnya, jom layan video kat bawah nie. Kalau rasa kisah tu telah memberikan motivasi kepada korang, sharekan dengan rakan-rakan yang lain ye :-)


Reactions:

1 comment:

  1. yeahhh...sy boleh! itu dia semangat yang perlu ada..pedulikan kata orang lain :)

    ReplyDelete

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.