• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Wednesday, June 25, 2014

Posted by FizwaN
21 comments | 3:40 AM
Bersempena dengan pembukaan Izzlegacy Boutique pada 28hb Jun ini, kami menganjurkan Give Away Contest dengan hadiah-hadiah yang menarik untuk dimenangi. Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ia merupakan sebuah vendor butik dengan produk utamanya adalah baju kebaya nyonya dan lain-lain jenis kebaya. Anda boleh dapatkan kebaya nyonya yang cantik-cantik dengan design, motif dan warna yang menarik kerana Izzlegacy mempunyai lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya diatas brand Izzkebaya. Ramai yang telah membeli kebaya nyonya Izzlegacy (Izzkebaya) dan sangat berpuas hati dengan sulaman kebaya yang halus dan jahitan yang kemas. Pelbagai jenis kelengkapan kebaya ada dijual di butik Izzlegacy seperti kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain songket dan pelbagai jenis kerongsang kebaya. Selain dari baju kebaya nyonya, anda boleh dapatkan pelbagai jenis produk yang lain seperti jubah muslimah, baju kurung moden, baju kurung cotton, candy dress, flat shoe, blouse, tudung bawal, aneka shawls, baju kurung kanak-kanak, dress kanak-kanak, kebaya kanak-kanak, aneka jenis biskut dan banyak lagi produk dibawah satu bumbung. Anda boleh lihat gambar-gambar di dalam butik Izzlegacy dengan klik pada entry/link ini:  http://www.myfizwan.com/2014/06/majlis-pembukaan-rasmi-butik-izzlegacy.html

Majlis pembukaan rasmi Izzlegacy Boutique pada 28hb Jun nie, jemput datang ramai-ramai kerana ada makan-makan, ada diskaun menarik, ada opening sales, ada goodies bag, ada free gift, ada selfie contest & ada artis juga (insyallah, Izreen Azminda cakap akan datang ke majlis pembukaan Izzlegacy Boutique, sabtu nie..so, sape2 yang nak jumpa dengan Izreen Azminda jemput2 la datang ye)
Ok..sekian mukadimah tentang Izzlegacy Boutique. Teruskan kepada Give Away Contest. 

Macammana nak join? Syarat-syarat untuk menyertai GA ini adalah seperti berikut:

1) Follow blog ini.
2) Like Facebook Izzlegacy Boutique : https://www.facebook.com/izzlegacy
3) Create satu entry post bertajuk "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique!!"
4) Masukkan gambar ini didalam post: 
5) Kandungan entry:
Jom ramai-ramai sertai "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique". Original entry boleh klik pada link ini: http://www.myfizwan.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ia merupakan sebuah vendor butik dengan produk utamanya adalah baju kebaya nyonya dan lain-lain jenis kebaya. Anda boleh dapatkan kebaya nyonya yang cantik-cantik dengan design, motif dan warna yang menarik kerana Izzlegacy mempunyai lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya diatas brand Izzkebaya. Ramai yang telah membeli kebaya nyonya Izzlegacy (Izzkebaya) dan sangat berpuas hati dengan sulaman kebaya yang halus dan jahitan yang kemas. Pelbagai jenis kelengkapan kebaya ada dijual di butik Izzlegacy seperti kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain songket dan pelbagai jenis kerongsang kebaya. Selain dari baju kebaya nyonya, anda boleh dapatkan pelbagai jenis produk yang lain seperti jubah muslimah, baju kurung moden, baju kurung cotton, candy dress, flat shoe, blouse, tudung bawal, aneka shawls, baju kurung kanak-kanak, dress kanak-kanak, kebaya kanak-kanak, aneka jenis biskut dan banyak lagi produk dibawah satu bumbung. Untuk melihat produk-produk di Izzlegacy Boutique, korang boleh layari laman web rasmi Izzlegacy Boutique dengan klik pada link berikut: http://www.izzlegacy.com.

(Seterusnya, nyatakan dengan kreatif mengapa korang perlu shopping baju raya di Izzlegacy Boutique - ayat mengampu diterima :-). Nyatakan juga pada hari raya tahun ini, baju fesyen apakah yang korang paling rasa nak pakai sangat masa hari raya nanti. ) 

6) Tag sekurang-kurangnya 7 rakan korang. 
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan ayat kreatif korang dan akan diambilkira juga link yang paling banyak membawa pelawat ke page GA ini.
8) Copy link entry blog korang tentang Give Away by Izzlegacy Boutique nie dan paste dibahagian komen di bawah ye. Kalau tak comment, nanti kami tak tau pulak yang korang ade join GA nie kan. Tq.
9) Contest nie berjalan dari 24 Jun 2014 dan tamat pada 15 Julai 2014. Tak sampai sebulan pun. So, jom sertai contest nie laju-laju. 

Ok syarat-syarat dah, sekarang nie HADIAH pulak:

Pemenang pertama : Satu set baju kebaya (baju+kain) yang bernilai RM160. (Boleh la beraya pakai baju kebaya tahun nie)

Pemenang kedua: Sehelai baju kurung/dress yang bernilai antara RM80 - RM100.

Pemenang ketiga: Sehelai Shawl/Tudung bawal yang bernilai antara RM40 - RM60

Menarik kan hadiah-hadiah yang kami tawarkan? So, ape tunggu lagi. Jom sertai "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique". Jemput juga singgah ke butik kami ya.
Reactions:

21 comments:

  1. http://misstemah.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  2. Saya nak baju kebaya nyonya tuh..bak sini satu.. hehehe join join join....terujah sgt!
    Btw , inform me kalau link error.. kita guna phone wehh.

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html?m=0

    ReplyDelete
  3. saya join..
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  4. join

    http://cammylia.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  5. join jgk
    fb AdNa Madhiha

    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  6. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  7. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  8. Joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  9. Saya join. :) Nak biskut untuk Aidilfitri akan datang boleh? Hihi.

    Kalau penyertaan tak lengkap, inform pada saya ya? :)

    http://kaktusoren.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  10. AQneey joined..nak kebaya tu..hehehe

    http://aqneey.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  11. http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  12. saya join =)

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  13. Join

    http://pwincess-bubbles.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  14. join

    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  15. Saya join. ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  16. Join yea :)

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  17. joined ! :)) http://adichiee.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  18. http://umikasum.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
  19. Bismillah, saya join :)
    http://cowament.blogspot.com/2014/07/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.