• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Saturday, June 21, 2014

Posted by FizwaN
2 comments | 6:17 PM
Butik Izzlegacy telahpun mula beroperasi sejak 16 Jun 2014 yang lalu. Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ada macam-macam produk yang dijual di Butik Izzlegacy nie. Ada baju kebaya nyonya, kain pasang, kerongsang, kain songket, kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, pelbagai jenis dan corak shawl dan tudung bawal, jubah muslimah, jubah kanak-kanak, dress, blouse, baju kurung moden, baju kurung cotton, baju kurung kanak-kanak, produk kesihatan, produk kecantikan, aneka jenis biskut dan macam-macam produk lain lagi. Jadi, tak rugi kalau singgah ke butik Izzlegacy nie. 

Produk yang dijual di Butik Izzlegacy nie pun semuanya dijual dengan harga yang murah dan berpatutan. Tetapi semuanya memang berkualiti. Kalau nak shopping raya nanti, singgah-singgah la ke Butik Izzlegacy nie ye. Pada 28 Jun 2014 nie akan diadakan majlis pembukaan rasmi butik Izzlegacy. Bagi sesiapa yang berkesempatan, jemput-jemput la singgah ya. Ada majlis makan-makan, bacaan doa selamat dan juga kenduri sempena menyambut kedatangan bulan Ramadan yang penuh berkat. Bagi semua rakan-rakan yang tinggal di sekitar Lembah Klang, harap boleh datang ke butik bagi memeriahkan majlis k. Ada potongan harga, goodies bag dan juga cenderahati percuma. Anda juga boleh lawat website Izzlegacy Boutique (http://www.izzlegacy.com/) untuk pembelian secara online k.

 Berikut adalah gambar-gambar di dalam butik Izzlegacy:

Produk kecantikkan White Radiance, monopod, pin tudung
Produk-produk di Butik Izzlegacy

Baju kurung cotton

Jubah muslimah tgh sales. Banyak diskaun nie.

Koleksi baju kebaya. Ade kebaya nyonya, kebaya moden, kebaya chiffon, kebaya georgette & kebaya kanak-kanak

Baju kurung kanak-kanak yg comel-comel

Aneka dress dewasa dan kanak-kanak

Flat shoe yang comel-comel

Shawl, tudung bawal, dress dan blouse

Aneka Shawls

Reactions:

2 comments:

  1. wah.... cantik.. rabun mata jap tgh barang barang dalam ni ^^ inshaAllah.. kalau ada masa terluang sha pergi ^^

    ReplyDelete
  2. xjual online ke.. mmg menarik smua brg kt kedai dear.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.