• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Friday, July 4, 2014

Posted by FizwaN
3 comments | 10:05 PM
Mungkin ramai yang telah mencuba tudung Bokitta Hijab yang cantik-cantik dan sangat mudah untuk dipakai. Bagi sesiapa yang berminat dengan tudung Bokitta hijab boleh dapatkan di buitk saya iaitu Izzlegacy Boutique yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Anda boleh cuba sendiri menggayakan tudung Bokitta hijab yang cantik-cantik nie. Tudung Bokitta hijab ni berkonsepkan “ready to wear” scarf. Tidak perlukan pin untuk memakai tudung nie. Diperbuat daripada material yang ringan, lembut dan selesa dipakai. Selain itu, Tudung Bokitta hijab nie sangat menjimatkan masa kerana tak sampai seminit dah boleh siap pakai. Memang cantik-cantik tudung Bokitta nie. Jemput datang butik Izzlegacy di The Atmosphere untuk mencuba tudung Bokkita ni k. Terdapat tiga jenis tudung bokitta iaitu voila, voila maxi dan chic Harga di antara RM89 hingga RM119. Sekarang ni tengah ada sales hingga 31 Oktober 2015. Jika anda tinggal jauh atau tak berkesempatan untuk ke butik, boleh juga beli tudung bokitta hijab ni dengan whatsapp kami di talian 012-6907705. Nanti kami send semua gambar yang available. 

Bokitta Hijab di Butik Izzlegacy, The Atmosphere, Seri Kembangan
Picture from www.bokitta.com website

Picture from www.bokitta.com website

Picture from www.bokitta.com website
Bokitta Hijab di Butik Izzlegacy, The Atmosphere, Seri Kembangan. Ada 20% less.


Reactions:

3 comments:

  1. Boleh tahu kedai dimana atau no telefon ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni alamat kedai: Izzlegacy Boutique, 28-1, Jalan Atmosphere 3, The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan, Selangor. Bangunan sebelah Giant. Dari Giant akan nampak kedai mamak Al-Sabiha warna biru. Butik selang sebuah dgn kedai mamak tu. No tel: 0389596970 / 0123199026 / 0126907705

      Delete

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.