• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Friday, August 15, 2014

Posted by FizwaN
No comments | 6:55 PM
Entry nie bukan entry menjual wallpaper tapi nak kongsikan tentang wallpaper. Mesti ramai yang tercari-cari wallpaper untuk menghiasi dinding-dinding rumah atau pejabat agar kelihatan lebih cantik kan?Hari tu masa tengah setup butik pun tercari-cari jugak. Cari punya cari jumpa la wallpaper dekat kedai yang bernama Kaison. Kalau kat Lembah Klang kedai Kaison ni ade di Paradigm Mall dengan KL Festival City. Tau dua tempat nie je sbb sebelum nie gi kedai Kaison kat dua tempat nie. Maybe ada dekat lain jugak. Kena google sendiri nanti ye..hehehe


Wallpaper dari Kaison nie memang cantik. Harga satu roll RM19.90 je. Satu roll saiz 45mm x 10meter. Luas juga area dinding boleh cover dengan harga RM19.90 nie. Untuk bilik saiz 2.5m x 2.5m x 2.5m dalam 6 roll dah cukup. Boleh cover satu bilik. So, lebih kurang RM120 je. Lebih murah dari cat. Kerja senang dan tak comot. Kalau mengecat berpeluh la jugak kan. Lepas abis cat nak kena cuci pulak satu hal. Memang sangat berbaloi. Kat bawah ni saya kongsikan gambar-gambar didalam butik saya iaitu Izzlegacy Boutique (http://www.izzlegacy.com) yang menggunakan wallpaper dari Kaison nie. Cuma penat kena pasang sendiri la. Yang penting puas hati. Penat sikit pun takpe kan? Tapi, gambar kat bawah nie tak cantik sangat pulak kualitinya. Cantik sebenarnya wallpaper nie. Kalau nak tengok lebih jelas, jemput la singgah butik saya ye.






Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.