• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Monday, August 4, 2014

Posted by FizwaN
No comments | 2:54 PM
Kawan-kawan dapatkan Majalah MIDI Edisi Ogos 2014 ye. Koleksi kebaya dari Izzkebaya Collection ada dalam Ruangan Fesyen. Alhamdulillah tahun ni banyak masuk majalah. Teruskan menyokong kami ya. Untuk makluman, terdapat lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya dalam koleksi IzzKebaya. Kalau nak cuci mata or nak order boleh lawat website Izzkebaya Collection di http://www.izzkebaya.com ya. Kalau nak order kebaya labuh, set kebaya ibu dan anak, kebaya lengan pendek, set kebaya dengan kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain pareo, kain pareo songket, set kerongsang kebaya dan baju kebaya kanak-kanak boleh whatsapp di no ni ye : 0175651512 atau boleh juga datang ke butik Izzkebaya yang terletak di:

Izzlegacy Boutique, No 28-1, Jalan Atmosphere 3, The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor (boleh tengok map di http://www.izzlegacy.com)

Berikut adalah gambar kebaya kami di dalam Majalah MIDI. Cantik-cantik kan :-)

Set baju kebaya nyonya dengan kain pareo songket dan kerongsang kebaya tiga berantai
Set baju kebaya nyonya dengan kain batik kembang payung berlabuci dan kerongsang kebaya tiga berantai
Kebaya Chiffon Baldu dan Baju Kebaya Moden
Set baju kebaya nyonya dengan kain pareo dan kerongsang tiga berantai

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.