• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Sunday, August 3, 2014

Posted by FizwaN
4 comments | 3:35 PM
Pertamanya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua rakan-rakan yang beragama Islam. Sebelum raya aritu memang sangat bz so tak sempat nak umumkan pemenang "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique!!" yang diadakan pada bulan Ramadan yang lalu. Alhamdulillah, ramai jugak yang join. So, mesti ramai yang nak tau sape pemenangnya kan?


Pemenang untuk Give Away Contest by Izzlegacy Boutique adalah:

1) Pemenang Pertama yang memenangi hadiah berupa satu set baju kebaya yang bernilai RM160  adalah pemilik blog umikasum.blogspot.com. Tahniah.

2) Pemenang Kedua pulak, yang memenangi hadiah berupa sehelai baju kurung / dress yang bernilai RM60-RM80 adalah pemilik blog mawarberduri4147.blogspot.com. Tahniah.

3) Pemenang Ketiga yang memenangi hadiah berupa sehelai tudung bawal sulam berharga RM50 adalah pemilik blog kaktusoren.blogspot.com.Tahniah.

Kepada lain-lain peserta, terima kasih kerana menyertai GA Contest ni ye. Lepas nie ada lagi GA Contest dari Izzlegacy Boutique. Hadiah mesti menarik punye. Jemput join nanti ye. Kepada pemenang pertama dan kedua, sila berikan saiz baju anda, nama dan alamat penghantaran ke no nie ye : 0126907705 (sms/whatsapp). Kepada pememang ketiga, sila sms/whatsapp nama dan alamat penghantaran ye. Terima kasih.

Jemput singgah ke Izzlegacy Boutique yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Belakang Giant Seri Kembangan je. Sblh kedai mamak warna biru. Macam-macam produk ada. Nak datang beraya pun boleh..hehehe
Reactions:

4 comments:

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.