• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Friday, September 12, 2014

Posted by FizwaN
No comments | 12:57 PM
Radiance Signature Whitening and Glowing Series nie memang ramai yang cakap berkesan bila diamalkan. Ramai customer yang datang beli di butik pun mesti akan repeat beli. Bila first time datang beli, muka macam kusam, tak berseri dan ada masalah jerawat dan jeragat. Bila kali kedua datang beli, dah nampak dah perubahan. Makin cerah berseri. Jerawat pun makin hilang. Kalau masa first time datang butik nak beli Radiance Signature Whitening and Glowing Series senyum pun nak tak nak je. Tapi, bila kali kedua, ketiga dan seterusnya datang memang senyum meleret-leret dah. Maklumlah muka dah makin cantik berseri. Bila tengok customer yang datang beli Radiance Signature Whitening and Glowing Series kat butik, saya pun boleh buat testimoni. Insyaallah memang berkesan. Tapi, seperti yang tertulis pada flyer Radiance Signature Whitening and Glowing Series "Perubahan setiap orang berbeza. Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik dan hormon individu". Tapi, kebanyakkannya lepas try satu kotak dah nampak kesan. 

Bagi sesiapa yang tinggal di area Shah Alam, Puchong, Bukit Jalil, Serdang, Puncak Jalil, Cheras, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Seri Kembangan, Kajang, Bangi dan kawasan sekitar yang berdekat dan sedang mencari kedai, agen, pengedar atau butik yang jual Radiance Signature Whitening and Glowing Series, boleh la datang beli di Izzlegacy Boutique yang terletak di No. 28-1, Jalan Atmosphere 3, The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan. Dari tol LDP Puchong, 3km je. Butik kat blkg Giant Seri Kembangan. 

Serba sedikit tentang Radiance Signature Whitening and Glowing Series nie:
  • Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima
  • Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa
  • Hanya koyak dan minum
  • Hanya 1 - 2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik
  • Boleh diminum oleh ibu mengandung, dalam pantang dan menyusu
  • Mempunyai kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi
  • Menggunakan Pura Sweet sebagai pengganti gula
  • Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis
  • Mengadungi ramuan dan kandungan aktif
  • 100% natural base


Terdapat banyak manfaat Radiance Signature Whitening and Glowing Series nie kepada kecantikan wajah, kesihatan badan dan juga dapat memberikan bentuk badan yang ideal. Untuk senarai manfaat Radiance Signature Whitening and Glowing Series nie, boleh lawat website Izzlegacy Boutique dengan klik pada link nie ye:

http://izzlegacy.com/uncategorized/dapatkan-radiance-signature-di-izzlegacy-boutique

Jemput datang butik untuk beli Radiance Signature Whitening and Glowing Series. Dan alang-alang dah ke butik, jemput la tengok-tengok produk-produk lain yang ada ye. Macam-macam produk ada sebab Izzlegacy Boutique adalah sebuah vendor butik dimana lebih dari 30 vendor meletakkan pelbagai jenis produk di butik kami. Datang jangan tak datang ye.
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.