• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Saturday, September 6, 2014

Posted by FizwaN
7 comments | 3:52 PM
Oleh sebab butik saya iaitu Izzlegacy Boutique yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan baru beberapa bulan dibuka, jadi saya perlu membuat pemasaran berterusan agar lebih ramai orang tahu tentang kewujudan butik saya seterusnya dapat menarik lebih ramai pelanggan ke butik saya. Ok, selain dari pemasaran offline, pemasaran online juga sangat penting kerana dunia sekarang memang dunia online. Oleh yang demikian, saya memerlukkan beberapa blogger untuk menulis review tentang butik saya juga tentang website, Facebook Page dan juga Instagram butik saya. 

Rakan-rakan blogger yang mempunyai traffik blog yang tinggi, bolehlah hubungi saya ya. Sertakan berapa kos/bayaran yang diperlukan dan juga link blog korang ye. Nanti saya akan reply jika setuju dengan tawaran yang diberikan. Boleh whatsapp ke no nie: 017-5651512 atau boleh juga emailkan ke admin@izzlegacy.com.
Reactions:

7 comments:

  1. Replies
    1. Boleh je kalau nak review. Lagi bagus kalau boleh datang butik. Boleh ambil gambar skali. Kalau tak, boleh tengok kat website butik http://www.izzlegacy.com. Nanti kami kasi free gift.

      Delete
    2. Saya pun trafik blog ala2 je, tapi saya suka menulis2 ni. Nanti bila anak.dah beso sikit saya singgah.

      Delete
  2. Replies
    1. Boleh je kalau nak review. Lagi bagus kalau boleh datang butik. Boleh ambil gambar skali. Kalau tak, boleh tengok kat website butik http://www.izzlegacy.com. Nanti kami kasi free gift.

      Delete
  3. saya pun traffik x tinggi...tp berminat nk review

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je kalau nak review. Lagi bagus kalau boleh datang butik. Boleh ambil gambar skali. Kalau tak, boleh tengok kat website butik http://www.izzlegacy.com. Nanti kami kasi free gift.

      Delete

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.