• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Monday, December 1, 2014

Posted by FizwaN
No comments | 9:10 PM
Izzlegacy Boutique merupaka sebuah butik vendor yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan, Selangor. Terdapat pelbagai produk fesyen pakaian wanita dan kanak-kanak yang dijual disini. Memang sangat berbaloi jika singgah shopping di Izzlegacy Boutique. Produk utama yang dijual di Izzlegacy Boutique adalah baju kebaya. Terdapat pelbagai jenis baju kebaya ada dijual di butik ini. Ada baju kebaya nyonya, baju kebaya kanak-kanak, baju kebaya moden, baju kebaya labuh, baju kebaya chiffon baldu, baju kebaya georgette, baju kebaya plus size, baju kebaya sulam ros dan juga baju kebaya exclusive rekaan Izzlegacy Boutique. Jadi, jika anda mencari butik yang menjual kebaya di Kuala Lumpur atau di Lembah Klang, boleh la datang ke Izzlegacy Boutique ya. Di butik ini, anda boleh terus padankan baju kebaya yang anda beli dengan kain kebaya, kerongsang, tudung dan selendang. Terdapat enam pilihan kain ada dijual disini. Ada kain pareo satin, kain pareo songket, kain batik selisih, kain batik kembang payung, kain batik kembang payung labuci dan kain batik kipas. Memang rambang mata kalau singgah ke butik nie. Jika anda nak ketahui lebih lanjut tentang butik ni, boleh tengok detail Izzlegacy Boutique ni ye:

Ok. Anda minat pakai kebaya tak?Atau tak pernah pakai kebaya tapi teringin nak pakai? Jom sertai Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique. Boleh menang baju kebaya sulam ros tau. Rugi kalau tak join. Syarat penyertaan pun senang je. Apa yang anda perlu buat:

1) Buat satu entry tentang Kebaya Giveaway nie.
2) Terangkan kenapa anda perlu menang kebaya dari koleksi Izzlegacy
3) Mengapa anda dan rakan-rakan perlu singgah shopping di Izzlegacy Boutique.
4) Apa yang anda ingin shopping di Izzlegacy Boutique
Kemudian Like Facebook Page Izzlegacy Boutique, Follow Instagram Izzlegacy Boutique dan tag entry kepada 7 rakan blogger anda. Tu je. Mana tau boleh menang kebaya yang cantik ni. Untuk detail dan untuk menyertai Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique, boleh klik pada banner Kebaya Giveaway nie ye:

http://izzlegacy.com/giveaway-kebaya/kebaya-giveaway-izzlegacy-boutique

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.