• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Thursday, November 20, 2014

Posted by FizwaN
8 comments | 11:02 PM
Salam semua..oleh sebab ke"busy"an yang teramat sangat, sampai lupa dah nak umumkan pemenang Give Away Contest Izzlegacy Boutique - Part 2. Walaupun tak ramai yang join, mungkin kurang promosi sebab tak sempat nak online. Masa buat contest tengah free, lepas tu tetiba bz pulak. Maaf ye kawan-kawan sebab lama sangat baru nak umumkan pemenang. Ok..sape ye pemenang yang bertuah tu? Pemenang pertama akan memenangi sehelai kain pasang sulam dari Koleksi IzwanIzzati bernilai RM120. Manakala, pemenang kedua akan memenangi sehelai tudung bawal sulam bernilai RM60. Dengan lafaz Bismillahhirahmanirrahim, dengan ini diumumkan bahawa pemenang untuk Give Away Contest Izzlegacy Boutique - Part 2 jatuh kepada...jeng..jeng..jeng..

Pemenang pertama merupakan pemilik blog Alia Liyana : http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

Tahniah...tahniah..

Pemenang kedua: pemilik blog Ibu Ainul ^Alif : http://adna2029.blogspot.com/2014/08/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

Tahniah kepada kedua-dua pemenang. Nanti jemput join lagi ye. Pemenang ketiga xde. Sorry ye sebab peserta tak ramai, so ada dua pemenang je. Next time, kalau peserta ramai macam Give Away Contest - Part 1 baru ade lebih ramai pemenang k.

Kepada kedua-dua pemenang, boleh sms/whatsapp nama dan alamat ke no tel ini ye: 012-6907705.
Reactions:

8 comments:

  1. Wah,, alhamdulillah. Tahniah buat pemenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput join Giveaway terbaru: http://izzlegacy.com/giveaway-kebaya/kebaya-giveaway-izzlegacy-boutique

      Delete
  2. Replies
    1. Jemput join Giveaway terbaru: http://izzlegacy.com/giveaway-kebaya/kebaya-giveaway-izzlegacy-boutique

      Delete
  3. tahniah pemenang pertama ya..insyaallah ana join lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput join Giveaway terbaru: http://izzlegacy.com/giveaway-kebaya/kebaya-giveaway-izzlegacy-boutique

      Delete
  4. Bagi yang tidak menang, jangan bersedih..jom join Giveaway Terbaru di http://izzlegacy.com/giveaway-kebaya/kebaya-giveaway-izzlegacy-boutique

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Menang tempat pertama.. Terima kasih.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.