• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Tuesday, March 10, 2015

Posted by FizwaN
No comments | 10:55 PM
Salam semua, memperkenalkan produk terbaru di Izzlegacy Boutique iaitu Toujours Advanced Collagen Shots. Produk kesihatan yang mendapat sambutan ramai kerana ramai yang telah mencuba dan memberikan testimoni yang sangat memberangsangkan. Produk Toujours Advanced Collagen Shots merupakan produk kolagen kecantikkan dan kesihatan yang terbaru di pasaran. Ianya diyakini Halal dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Ianya boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (unisex collagen shots). Cara nak guna, hanya koyak dan terus minum.

Toujours Advanced Collagen Shots ini diperbuat daripada ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah dan menggunakan air osmosis berbalik. Kesan kepada kulit wajah dapat dilihat seawal 3 hari penggunaan. Bagi yang mempunyai masalah kulit berjerawat, Toujours Advanced Collagen Shots dapat mengecutkan dan menghilangkan jerawat dengan berkesan. Seterusnya, ia dapat memudarkan parut jeragat dan jerawat selain bertindak mengecilkan pori-pori di wajah. Ini secara tidak langsung menjadikan kulit anda semakin berseri (glowing effect) dan dapat meningkatkan keyakinan diri anda. Lebih menarik, Toujours Advanced Collagen Shots nie bukan bertindak atau berfungsi pada wajah semata tetapi memberikan kebaikan untuk seluruh badan. Jadi, tak rugi kalau beli dan amalkan Toujours Advanced Collagen Shots nie kan? Selain daripada kelebihan dan kebaikan Toujours Advanced Collagen Shots seperti yang saya terangkan sebelum nie, lain-lain kelebihan dan kebaikan adalah seperti berikut:
  1. Mencerah seluruh badan
  2. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati
  3. Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
  4. perubahan positif pada buah dada dan punggung (wanita shj)
  5. Menurunkan berat badan menurun
  6. Meningkatkan kadar metabolisme
  7. Menghilangkan lingkaran lebam bawah mata dan menjadikannya semakin cerah

Banyak kan kelebihan dan kebaikan Toujours Advanced Collagen Shots nie? So, apa tunggu lagi. Dapatkan sekotak Toujours Advanced Collagen Shots dan lihat keberkesanannya.  Harga sekotak hanya RM199 sahaja. Kalau tinggal kat luar negara seperti Brunei, Singapore, Indonesia or di mana-mana je pun boleh order dengan kami kerana kemana-mana pun kami boleh pos. Sekotak Toujours Advanced Collagen Shots mengandungi 30 Sachet.

Stok Toujours Advanced Collagen Shots di Izzlegacy Boutique

Tawaran istimewa jika membeli Toujours Advanced Collagen Shots dengan kami. Anda akan mendapat hadiah percuma dan penghantaran percuma untuk ke seluruh Semenanjung Malaysia dan hanya RM5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak. Untuk pembelian, boleh singgah ke Izzlegacy Boutique yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan atau boleh juga call/sms/whatsapp 012-6907705 / 012-3199026. Untuk pembelian secara online, boleh KLIK DISINI.

Hanis Zalikha selaku jurucakap dan pengguna Toujours Advanced Collagen Shots

Hairul Azreen selaku jurucakap dan pengguna Toujours Advanced Collagen Shots

Cadangan pemakanan Toujours Advanced Collagen Shots

Kesan Toujours Advanced Collagen Shots

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.