• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Saturday, December 26, 2015

Posted by FizwaN
2 comments | 2:33 PM
Sempena menyambut tahun baru 2016, Izzlegacy Boutique sebuah butik kebaya nyonya dan butik vendor sedang mengadakan Kebaya Nyonya Giveaway Contest. Hadiah pertama merupakan sehelai baju kebaya nyonya sulaman tangan yang berharga RM140 dan hadiah kedua pula ada satu set kerongsang kebaya yang bernilai RM50. Jom ramai-ramai join contest nie, mana tau korang salah sorang pemenang bertuah. Sambut tahun baru dapat hadiah baju kebaya nyonya. Semua kebaya nyonya di Izzlegacy Boutique memang cantik-cantik. Avaialable dari saiz 1 thn - 12 tahun untuk kebaya nyonya kanak-kanak dan dari saiz XS - 6XL untuk kebaya nyonya dewasa. Kalau nak tengok semua koleksi kebaya nyonya di Izzlegacy Boutique boleh la lawat website nie ye : http://www.izzlegacy.biz.

Untuk sertai Kebaya Nyonya Giveaway Contest by Izzlegacy Boutique nie senang je. Pertamanya, buat satu entry tentang contest ni. Masukkan sekali banner contest dalam entry korang seperti berikut:

Seterusnya, tulis satu ayat promosi yang paling kreatif untuk mempromosikan Kebaya Nyonya di Izzlegacy Boutique. Dah siap entry tentang Kebaya Nyonya Gievaway ni, tag 6 rakan blogger korang. Kemudian, copy link entry dan paste di ruangan komen entry contest di website Izzlegacy Boutique : http://izzlegacy.com/giveaway-kebaya/kebaya-nyonya-giveaway-contest-by-izzlegacy-boutique

Ok siap. Tunggu Izzlegacy Boutique umumkan pemenang. Mana tau nama korang yang akan diumumkan nanti. Selamat mencuba dan semoga berjaya. :-)
Reactions:

2 comments:

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.