• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Friday, September 1, 2017

Posted by FizwaN
No comments | 10:34 PM
Kain pareo merupakan salah satu fesyen kain yang sesuai digayakan dengan baju kebaya nyonya. Mudah dipakai dan cantik tersusun je. Di butik kami terdapat lima jenis kain pareo iaitu kain pareo satin plain, kain pareo satin printed, kain pareo pantai, kain pareo songket dan juga kain pareo batik. Mudah sahaja untuk pakai kain pareo ni. Kami ada publish beberapa tutorial tentang kain pareo dan cara-cara memakai kain pareo. 

Untuk pembelian kain pareo, anda boleh singgah ke butik kami yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan atau boleh juga KLIK SINI untuk pembelian kain pareo secara online. Kain pareo sesuai untuk size XS hingga size XL sahaja kerana jika lebih besar tak berapa nak sesuai dan kurang cantik bila dipakai. 

Berikut adalah video-video yang kami publish berkaitan dengan kain pareo. Semoga bermanfaat. Jika berminat nak beli, boleh hubungi kami ya. Buckle pareo pun kami ada jual. Ada buckle plastik dan juga buckle tempurung kelapa.




Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.