• Because I'm Not Perfect

    Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

  • Izwanizzati Collections

    IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

  • Izwanizzati Ebiz Resources

    IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

  • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

    Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Who am I?

Nama :  
Faizul Izwan

Kelulusan  :   
Bac. of Enginering (Civil) - Class of 2004, University Putra Malaysia

Pekerjaan :  

i)   Freelance Hydraulic, Hydrology, Water Quality & Water Structure Engineer (10 tahun pengalaman)
ii)   Freelance Design Website Korporat & Website Sistem Kedai Online (ecommerce)
iii)  Memberi Kursus One to One Tentang Perniagaan Online dan Website Kedai Online (Pengalaman 6 tahun didalam perniagaan online).  Boleh tengok details tentang kursus perniagaan online kat sini : Kursus Perniagaan Online dan Bina Website Ecommerce

Hobi :  
Membaca, Mengkritik, Menulis, Surfing Internet, Mencuba Benda Baru (smpi kena banned dgn Google,huhuhu - elok dielakkan hobi nie)

Kalau berminat nak belajar bina website dan juga website ecommerce kedai online.. boleh hubungi saya untuk sebutharga dan perbincangan lanjut. Boleh hubungi melalui email atau telefon di:

Email : fizwan@live.com
Handphone : 0126907705


Kalau berminat nak buat keje part time di internet iaitu dengan menjadi ajen jual baju pun boleh hubungi saya atau boleh download brouser kat SINI.

Jemput lawat kedai online paling glamer di Malaysia :  

Izzlegacy Boutique
IzwanIzzati Pretty Collections
IzzKebaya Collection

:: It's Not How We Start..But It's How We Finish ::

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.