• Because I'm Not Perfect

  Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

 • Izwanizzati Collections

  IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

 • Izwanizzati Ebiz Resources

  IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

 • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

  Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Budak Comel Tak Nak Gunting Rambut

Jom Exchange Link dengan myfizwan.com. Letakkan link http://www.myfizwan.com di blog/website anda dan kemudian comment kat entry nie "Jom Exchange Link dengan myFizwan.com" mengatakan yang ada dah add link saya. Saya akan masukkan link anda secepat yang mungkin

Nama Blog Link Blog/Website
IzwanIzzati Pretty Collectionshttp://www.izwanizzati.com/
IzwanIzzati Blog http://izwanizzati.blogspot.com/
Weight Loss & Fitnesshttp://weightlossesandfitness.blogspot.com/
Gadis Pecinta Pinkhttp://akmaluv90.blogspot.com/
Isi Hati Kamihttp://thoughandfeelings.blogspot.com/
Mentari Hatihttp://dirimuberharga.blogspot.com/
TechKinihttp://techkini.com/
RBakeryhttp://rbakery.blogspot.com/
IzwanIzzati Ebiz Resourceshttp://www.izwanizzati.biz
IzwanIzzati Collectionshttp://www.izwanizzati.com.my
The New Mindedhttp://www.ahmadhasif.info/Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.